1992 - Gazelle Champion Mondial Jubilee

Gazelle Champion Mondial
JUBILEE.
53cm c-t


12 opmerkingen:

Anoniem zei

ik kwam toevallig een site tegen waarop uw collectie fietsen staat. zelf ben ik liefhebber van m.n. champion mondials. veel van de fietsen die u heeft staan op mijn verlanglijstje. het valt echter niet mee om ze te vinden. mijn complimenten voor deze mooie verzameling. groeten, edwin

Odyseus3 zei

Bedankt voor je reactie.
Het is de eeerste die ik ontvangen heb!
Hoe het beantwoorden ervan werkt weet ik nog niet.

Een belangrijke site is ook die van Gazelle Pages, van Jan Nicolaisen ergens in Washington State

Anoniem zei

graag gedaan. ik zag je fietsen al op een site van fivenineclimber.com
waar heb je de gazelle jubile gehaald ?
ik kon er een tijdje geleden eentje kopen. die had een kras op de bovenbuis. op de foto van je fiets leek er ook een kras te zitten. op de bovengenoemde site zag ik dat er maar 100 zijn gemaakt. het framenummer van de fiets waarnaar ik ging kijken was echter hoger. ik dacht daardoor wellicht met een imitatie te maken te hebben en heb de fiets niet gekocht. later hoorde ik dat er nog meer waren gemaakt. als ik dat eerder had geweten.....
groeten,
edwin

Odyseus3 zei

Ja , klopt!
Op Bike Motion heb ik met mensen op de Gazelle stand gesproken en er zijn er 400 geproduceerd.
De fiets die ik gekocht heb komt uit Zegge, bij Roosendaal NB. Het is een 54cm frame.

Iets of wat aan gebruikschade is er altijd wel.
Bij een TVM-Gazelle zag ik pas achteraf een klein deukje in de bovenbuis. Veroorzaakt tijdens transport per vliegtuig zei men me later. Hij rijdt prima maar toch, jammer.

Anoniem zei

dan klopt mijn vermoeden. ik ben in zegge weesten kijken voor dezelfde fiets. de man had in de advertentie gezet "" volledig campagnolo record" de derailleur bleek echter athena, dit tesamen met het framnummer, deed me twijffelen of de fiets wel "echt" was. dat bleek dus achteraf wel het geval. erg toevallig dat we naar dezelfde fiets zijn gaan kijken. mocht je hem nog eens willen verkopen dan lees ik het graag. groeten, edwin

Anoniem zei

als je een grotere gazelle jubile vind, dan houd ik me aanbevolen voor de jubile 54 cm.
ik kwam er overigens op internet nog eentje tegen. wel een 61 cm.
http://www.cycle-shop.nl/fietsen/detail/?C9624F41B1C442409957DB1B65BDEDAA
zelf zoek ik champion mondials met een framemaat van bij voorkeur 53 of 54. en dan heb ik ook nog een voorkeur voor bepaalde uitvoeringen (jubilee, tvm, aa special)
deze zijn echter moeilijk te vinden.
de 64 cm a frame is veel te groot voor mij.
ik heb zelf nog een mooie blauwe met aa frame te koop. die is nog in een zeer mooie staat.
hij is iets te groot voor mij (56 cm)
groeten, edwin

Anoniem zei

gezien mijn lengte is een 64 cm frame ook voor mij veel te groot. ik zoek bij voorkeur 53 en 54 cm champion mondials. en dan het liefst een jubiliee of tvm. al is een mooie aa special, etc. ook favoriet. mocht je een grotere jubile vinden en de 54 cm willen verkopen, dan lees ik het graag. ik bied je dan dezelfde prijs als dat je er destijds voor hebt betaald.
ik kwam trouwens nog een jubile tegen op internet. wel een 61 cm. google maar eens op cycle shop fietsen in groningen. bij de tweedehands fietsen staat een jubile.
groeten,
edwin

Anoniem zei

twee berichtjes met soortgelijke inhoud. ik dacht dat het eerste berichtje niet geplaatst was. toch wel dus.

Odyseus3 zei

Gisteren heb ik over de Jubilé in Groningen gebeld met de eigenaar. De fiets is spiksplinternieuw. maar die wielen dat past niet echt bij de tijd van 1992.

Anoniem zei

nee, die wielen passen er niet goed bij.
maar daar is altijd wel wat aan te doen. wielen zijn makkelijker te vinden dan een jubile. gr. edwin

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
louke zei

ik heb ook een jubilee staan.
Indien interesse mail me aub
l.maas@maastrichtuniversity.nl